Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Nincs menekvés! Ez a sütés nélküli egyszerű Nutellás sajttorta biztosan rabul ejt

default user icon
MME
Létezik olyan ember a világon, aki ne szeretné a mogyorókrémet? Nehéz elképzelni. Így egyáltalán nem csoda, hogy ez a Nutellával felturbózott extrafinom sajttorta hatalmas népszerűségnek örvend az interneten, és mindenki el akarja készíteni otthon. Nos, ez rajtunk ne múljon, már mutatjuk is a receptet egy szuper videóval kiegészítve.

Ha ti is úgy érzitek, hogy függői vagytok a mogyorókrémnek, akkor ezzel a Nutellás sajttortával végre kiélhetitek enyhülni nem akaró vágyaitokat. Felejtsétek el a mogyorókrém magában majszolását a tévé előtt! Sokkal nagyobb élvezeti faktor, ha egy szuper sütivel párosítjátok. Csak vigyázzatok, mert a Nutellához hasonlóan ez a sajttorta is könnyen függősséget okozhat. Jah, és a legfontosabbat még nem is mondtuk. Ez a desszert száz százalékig sütésmentes!

Hozzávalók:

  • 2 csomag Oreo keksz
  • 6 ek. olvasztott vaj
  • 50 dkg mascarpone
  • 35 dkg Nutella
  • 10 dkg étcsokoládé
  • színes cukorkák

Nézd meg videón is, hogyan készül a Nutellás sajttorta:

Elkészítés:

  1. A nutellás sajttorta elkészítéshez az Oreo kekszet morzsásra törjük és összekeverjük az olvasztott vajjal, majd egy kapcsos tortaformában szépen elegyengetjük és a hűtőbe tesszük.
  2. A mascarponét és a Nutellát összekeverjük. Az étcsokoládét megolvasztjuk és hozzákeverjük ezt is. A krémet a kekszalapon egyenletesen elkenjük, a tetejét megszórhatjuk színes cukorkákkal.

Kövessetek minket TikTokon is!

Ajánljuk még:

Ezek is érdekelhetnek

Friss