Elkészítés: A spenótot forró, sós vízben párolom /ha fagyasztott, felengedés után kinyomkodom a levéből /, és hagyom kihűlni. A besamelmártást elkészítem és belekeverem az összetört fokhagymát, a tojássárgáját, a borsot, egy kanálnyi tejfölt és egyharmadnyi reszelt sajtot. Az egészet összedolgozom a spenóttal és megtöltöm vele a palacsintákat. Kivajazott jénai tálba rakom és beteszem a sütőbe. Amikor átforrósodott, tejföllel megöntözöm, a maradék reszelt sajttal megszóróm, rácsepegtetem az olvasztott vajat, és még pár percig a sütőben tartom. Pirítani nem szabad!
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre