Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Sós töltött zsemle

MME MME
6 4/5
45 perc
egyszerű
átlagos
Hozzávalók

Elkészítés

Elkészítés: A zsemléknek vágjuk le a tetejét, szedjük ki a belsejét, majd azt tépkedjük apró darabokra. A párizsit reszeljük le vagy vágjuk nagyon apró kockákra. A sajtot reszeljük le. A megtisztított fokhagymát is reszeljük le. A petrezselyemzöldet vágjuk apróra. Mindent keverjünk össze, és töltsük vissza a zsemlékbe. A zsemlék tetejét bekenhetjük kevéske olajjal. Kb. 20-25 perc alatt süssük ropogósra a sütőben.

Megjegyzés

Egy gyermekeknek szóló szakácskönyvben találtam, és azóta a család kedvence. Amikor kapni lehet újhagymát, azt is szoktam bele tenni. Isteni! Mindenkinek jó étvégyat kívánok hozzá, aki kipróbálja. - MME

Ezek is érdekelhetnek