Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Sonkával töltött bundás kelkáposzta

MME MME
60 perc
mester
átlagos
Hozzávalók

Elkészítés

Elkészítés: A kelkáposztának kivágom a torzsáját, forrásban lévő vízbe teszem, fokozatosan leszedem a leveleit 2 fakanál segítségével, hideg vízbe rakom át, majd alaposan lecsöpögtetem, esetleg ki is nyomkodom.

Ezután az egyik oldalát ízlés szerint befűszerezem (mondjuk grill fűszerkeverékkel). Sonka- és sajtszeletet rakok rá, majd a káposzta két oldalát ráhajtom, felgöngyölöm - egy kicsit kézzel lenyomkodom, hogy minél laposabb legyen.

Bepanírozom, forró olajban pirosra sütöm. Papírtörölközőre szedem, jól lecsöpögtetem.

Besamelmártást adhatunk mellé. Jó étvégyat hozzá!

Megjegyzés


Fotó: AS - MME

Ezek is érdekelhetnek

Friss