Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Sonkás-ananászos hús

MME MME
2 4.6/5
60 perc
bonyolult
megfizethető
Hozzávalók

Elkészítés

Elkészítés: A húst tenyérnyi darabokra felszeletelem, kicsit kiklopfolom.
Sózom, borsozom, lisztbe megforgatom. Kevés olajban hirtelen kisütöm. Nagy tepsibe lerakom a húsokat, ráteszem a sonkás felvágottat, erre kerülnek az ananászdarabok. Majd a tetejére a sajtot teszem. Mikor tele a tepsi, aláöntöm a tejszínt. Előmelegített 200 fokos sütőben megsütöm. Krumplipürével tálalom.

Megjegyzés

Azért is szeretem ezt a receptet, mert előre meg lehet sütni a húst, és ha vendégek jönnek, akkor csak rá kell pakolni a hozzávalókat,
alá a tejszín, és mehet be a sütőbe. Jó étvágyat!!!!
Ha valakinek van kérdése, szívesen válaszolok. - MME

Ezek is érdekelhetnek