Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Brutális, ami Krausz Gáborékkal történt

default user icon
MME
Egy hónap után véget ért a Séfek séfe ötödik évada a TV2-n. A műsor legújabb győztese Zörgő János lett, aki Wolf András és Krausz Gábor mentoráltját is maga mögé utasította.

A Séfek séfe idén már az ötödik évadával jelentkezett, mely minden korábbi szezont felülmúlva hatalmas nézettségi sikerrel zárult. A gasztroreality heteken át egy időben volt látható a nagy rivális A Konyhafőnökkel, és meglepetésre minden adásával legyőzte az RTL-es műsort. A TV2 show-ja a döntő hét során már nem Rácz Jenőék produkciójával, hanem a Nyerő Párossal volt versenyben, ám Krauszék lendületét az új ellenfél sem volt képes megtörni.

Mindent vitt a finálé

A Séfek séfe számai hétről hétre emelkedtek, de a csúcsra az október 6-ai fináléval ért fel a műsor. A döntőt, melyben végül Vomberg Frigyes versenyzője, Zörgő János diadalmaskodott, közel 700 ezer ember látta, ilyen sokan pedig talán még sosem nézték a Séfek séfét.

A műsor a teljes lakosságban (azaz a négyévesnél idősebb nézők körében) minden egyes adásával legyőzte a vele szemben vetített RTL-es műsorokat, a reklámozóknak fontos 18 és 49 év közöttiek esetében viszont nem lett 100%-os az eredmény. A Nyerő Páros ugyanis ötből négyszer megverte 18-49-ben a Séfek séfét, egyedül a pénteki fináléval nem bírt a celebes reality.

A Séfek premierjét 467 ezer néző figyelte szeptember elején, míg az évad utolsó adását 693 ezer ember követte, ami masszív 200 ezres növekedés.

Borítókép: TV2

Ezek is érdekelhetnek