Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Szoros csatában dőlt el a Séfek séfe: kiderült, ki lett a győztes

Egy hónapon át tartó küzdelem után pénteken kiderült, hogy ki lett a Séfek séfe ötödik évadának nyertese.

Idén az ötödik évadával jelentkezett a TV2 gasztrorealityje, a Séfek séfe, mely nem várt izgalmakkal, meghökkentő pillanatokkal szórakoztatta a tévézőket. A műsor azonban nem csak egy könnyed játék volt. Most is hatalmas volt a tét a Séfek séfében, ugyanis a győztes tízmillió forinttal lett gazdagabb, emellett lehetőséget kap arra, hogy tudását egy kéthetes franciaországi továbbképzésen fejlessze.

A döntő hetére a három séf, Wolf András, Vomberg Frigyes és Krausz Gábor csapataiból már csak 3-3, illetve 2 játékos maradt versenyben. Zupkó Tamás, Balog Martin, Jambrik Bea, Balogh Roland, Ádám Orsi, Fejes Rudolf, Zörgő János és Gajdos Dávid küzdöttek a Séfek séfe cím elnyeréséért.

A 2023. október 6-i döntőben végül hárman maradtak versenyben. Zörgő János (Vomberg Frigyes versenyzője), Gajdos Dávid (Wolf András mentoráltja) és Fejes Rudolf (Krausz Gábor séfje) közül végül a szavazatok alapján előbbi, azaz Zörgő János választatott a legjobbnak – derül ki a TV2 közleményéből.

Zörgő János nyerte a Séfek séfe ötödik évadát

„Ezért jelentkeztem, mert szerettem volna magamnak és a környezetemnek is bizonyítani, hogy elérkeztem az életemnek ahhoz a pontjához, hogy szakmailag is meg tudom ezt csinálni. (...) Felfoghatatlanul jó érzés volt, mikor az én nevemet mondta ki Nóri. Talán 10-15 perc is kellett, amíg elhittem, hogy mi történik, és amíg leesett, hogy ez meg fogja változtatni az életemet” – mondta el Zörgő János, az ötödik évad győztese.

Borítókép: TV2

Ajánljuk még:

Ezek is érdekelhetnek

Friss