Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Sajtos-tejfölös-hagymás lepény

90 perc
bonyolult
átlagos

Elkészítés

Elkészítés: Az élesztőt egy kis cukros tejben felfuttatom, majd a liszthez öntöm. Hozzáadom a vizet és az olajat. Összegyúrom, 1 órát kelesztem, majd kivajazott tepsibe teszem, és villával kicsit megszurkálom.

A feltéthez a szeletekre vágott hagymát megdinsztelem, miután kihűlt, hozzákeverem a tejfölt és a sajt felét (ízlés szerint, minél több, annál jobb :)), ízesítem borssal, sóval, petrezselyemmel és kakukkfűvel. Elegyengetem a tésztán, megsütöm (kb. 30 perc alatt). Még mielőtt kész, a sajt másik felével megszórom, és a tetejére olvasztom.

Ezek is érdekelhetnek

Friss