Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

 Sajtos-sonkás rakott csusza

MME MME
60 perc
bonyolult
átlagos
4 adag
Hozzávalók

Elkészítés

  1. A sajtos sonkás rakott tésztához a tésztát kifőzzük sós vízben a csomagoláson olvasható útmutatás szerint. Leszűrjük, jól lecsepegtetjük, majd összeforgatjuk a felforrósított olajjal.
  2. Felforraljuk a tejszínt a meghámozott és felaprított fokhagymával. Belereszeljük a sajtot, és levesszük a tűzről.
  3. Felaprítjuk a sonkát, a tésztához forgatjuk, a sajtos tejszínnel együtt. Sózzuk, borsozzuk, és a keveréket egy kivajazott, zsemlemorzsával meghintett tűzálló tálba tesszük, és 180 fokra előmelegített sütőben kb. 30 perc alatt aranyszínűre sütjük. Egy kevés aprított petrezselyemmel megszórva tálalhatjuk.

Megjegyzés

Egy adag: 795 kcal - MME

Ezek is érdekelhetnek