Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Sajtos roppancs

30 perc
egyszerű
olcsó
4 adag
Hozzávalók

Elkészítés

  1. A sajtot lereszeljük, a vajat és a lisztet elmorzsoljuk, belekeverjük a reszelt sajtot, a sót, a parmezánt, és gyors mozdulatokkal összegyúrjuk.
  2. Amikor összeállt, folpackba csomagoljuk, és 30 percre hűtőbe tesszük. 2-3 mm vékonyra kinyújtjuk, és kockákra daraboljuk.
  3. Sütőpapírral bélelt tepsibe tesszük, és 180 fokos, előmelegített sütőben 10-15 perc alatt aranybarnára sütjük. Minél tovább sül, annál ropogósabb lesz.

Még több sós ropogtatnivaló >>> 

Vendégváró finomságok >>> 

VIDEÓRECEPTEK >>> 

Megjegyzés

2 ek hideg víz csak akkor kell, ha nagyon nem akar összeállni a tészta. - Fajcsákné

Ezek is érdekelhetnek

Friss