Elkészítés: A spenótot megmossuk, lecsepegtetjük. A zöldséglevest egy serpenyőben felhevítjük, beledobjuk a spenótot, a zúzott fokhagymát, és közepes lángon, lefedve kb. 10 percig pároljuk, sóval ízesítjük. Ha kész, leöntjük róla a levet, és lecsepegtetjük.
Serpenyőben felforrósítjuk az olajat, és a besózott, borsozott pulykamellszeletek mindkét oldalát 2-3 perc alatt pirosra sütjük.
A sütőt 200 C-fokra előmelegítjük. Egy sütőformát kiolajozunk, elterítjük benne a főtt spenótleveleket, ráfektetjük a pirosra sült pulykamellet. A tetejére paradicsomszeletek és a sajtszeletek kerülnek.
A sütőben kb. 15 perc alatt megsütjük, forrón tálaljuk.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre