Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Kalapot emelünk Rúzsa Magdi előtt - bámulatos fotót posztolt az énekesnő!

default user icon
MME
A kisbabák ellátása akkor sem egyszerű feladat, ha egyszerre egyre kell odafigyelni - de, ha hárman várják egyszerre, hogy végre jól lakjanak, az az igazán embert próbáló kihívás! Rúzsa Magdi hármas ikrek anyukájaként biztosan tudna erről mesélni - de egyetlen Insta-posztja többet mond minden szónál. Le a kalappal!

Rúzsa Magdi hármas ikrei lassan egyévesek lesznek, és bár az énekesnő határtalanul boldog, nem rejti véka alá, hogy rengeteg türelemre és erőre van szükség ahhoz, hogy lehozzák a napokat a kicsikkel.

– Az a nehéz, hogy nem tudsz elmenni lefeküdni, amikor ők is alszanak, mert nem biztos, hogy mindenki alszik. Egy valaki biztos ébren lesz és szórakoztat – mesélt hétköznapi nehézségekről idén nyáron a bama.hu-nak.

Most egy Instagram-poszttal jelentkezett, ahol megmutatta, hogyan oldja meg a három picivel, Lujzival, Kevéval és Zalánnal a főzést - és a bár a fotó láttán először mind elolvadtunk, a következő pillanatban, belegondolva egy ilyen étkeztetés kihívásaiba, mélységes tisztelet éreztünk az énekesnő és párja iránt.

 

"A mai nap margójára… Komolyan kell venni a főzést! A zsűri nem viccel!" - írta Rúzsa Magdi a bejegyzés alá.

(Borítókép: Rúzsa Magdolna Instagram oldala)

Ajánljuk még:

Ezek is érdekelhetnek

Friss