Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Resztelt szárnyas máj fokhagymás pirítóssal

45 perc
bonyolult
megfizethető
4 adag
Hozzávalók

Elkészítés

  1. A gondosan megtisztított májat, a lilahagymát, a kimagozott paradicsomot, a sárga és piros kaliforniai paprikát, valamint a fokhagymát felcsíkozzuk. 
  2. A hagymákat megfuttatjuk a felforrósított libazsíron. Hozzáadjuk a májat és együtt pirítjuk néhány percig. Meghintjük egy kevés borssal, majd hozzáforgatjuk az előkészített zöldségeket. 1-2 percig pirítjuk, majd lehúzzuk a tűzről, és megszórjuk a paprikával, sóval és a majoránna lecsipkedett leveleivel. 
  3. Összeforgatjuk, majd hozzáöntjük a tejszínt és felforraljuk. A tálaláshoz a zúzott fokhagymát megfonnyasztjuk a felforrósított zsíron, hozzákeverjük a finomra vágott petrezselymet és a pirított kenyérszeletekre halmozzuk. A máj mellé kínáljuk.

Ezek is érdekelhetnek