A darált keksz nagyszerű alapanyag, hiszen belőle gyorsan és nagyon egyszerűen készíthetünk különböző süteményeket akár sütés nélkül is. Az alap tehát a darált keksz, amit vajjal, mascarponéval, növényi olajjal lazíthatunk fel, ízesíthetjük kakaóporral, kókuszreszelékkel, de akár fahéjjal, gesztenyemasszával, gyümölcspürével is. Érdemes tehát mindig tartani belőle otthon, hiszen segítségével a váratlan vendégek sem okoznak problémát.
Folyamatosan kapható a boltokban. Különféle változataiból ízlés szerint válogathatunk.
Kamrában, hűvös, száraz helyen.
430 kcal
7 g
8.9 g
79.5 g
Az ellágyult mák- és diótöltelékhez, gesztenyepüréhez keverj finomra tört vagy darált édes kekszet ? felszívja a nedvességet. Ha nincs otthon keksz, adj zsemlemorzsához kevés rumot, és azzal dolgozd össze a pürét vagy a tölteléket.