Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Gesztenyealagút

MME MME
Hozzávalók

Elkészítés

  1. Egy kenyérsütő formát kibéblelünk folpackkal. A csoki egy részét felkockázzuk, a másik részét mikróban vagy vízgős felett megolvasztjuk. Kézzel összedolgozzuk a hozzávalókat, majd a masszát a kenyérformába nyomkodjuk, és lefóliázzuk a tetejét, hogy ne száradjon ki. 6 órára hűtőszekrénybe tesszük.
  2. Sütőpapírral bélelt tálcára borítjuk, és bevonjuk a megolvasztott csokoládéval, majd visszatesszük a hűtőszekrénybe. Mielőtt szeletelnénk, kivesszük, és hagyjuk kicsit kiengedni.

    NÉZD MEG AZ ELKÉSZÍTÉST VIDEÓN >>> 

Ezek is érdekelhetnek

Friss