Elkészítés: A rizst és a bimbóskelt sós vízben kifőztem. A vöröshagymát apróra vágtam, a párizsit nagyobb lyukú reszelőn lereszeltem.
A hagymát olajon megpároltam, pirospaprikával meghintettem, pici vízzel felengedtem, a párizsit rátettem, kicsit borsoztam, majd puhára pároltam.
1 nagy pohár tejfölbe belekevertem 2 db tojást, ételízesítővel ízesítettem.
Egy hőálló tálat kikentem, a hozzávalókat rétegeztem. Egy sor bimbóskel, rizs, párizsipörkölt következett egymás után, a tojásos tejföllel jól meglocsoltam, és addig rétegeztem, míg el nem fogyott a hozzávalók. A tetejére rizs került, vastagon lekentem a tojásos tejföllel, majd olvasztott margarinnal meglocsoltam.
Előmelegített sütőben aranysárgára sütöttem.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre