Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Elképesztő! Újabb örömhírt jelentett be Rácz Jenő

default user icon
MME
Az étteremnyitás és az eljegyzés után újabb örömhírt osztott meg rajongóival Rácz Jenő, Michelin-csillagos magyar séf.

Újabb örömhírt osztott meg rajongóival Instagram-oldalán Rácz Jenő. A Konyhafőnök zsűritagja zsinórban a második éttermét nyitja meg idén. A fővárosi Rumour étterem a járvány miatti csúszással májusban nyitotta meg kapuit, most pedig a közönség egy balatoni street food büfében is megkóstolhatja a séf által életre hívott falatokat.

"Sziasztok, itt vagyunk Szigligeten, és egy örömhírt szeretnék veletek megosztani: hamarosan meg fog nyílni a Nem rossz nevű street food hely."

Rácz Jenő a szigligeti vár lábánál nyitja meg szendvicsezőjét, ahonnan csodás panoráma nyílik a Balatonra. A séf azt is elárulta a videóban, milyen különlegességet kóstolhatnak majd nála a látogatók.

"Aki erre jár, az fel tud menni a várba, utána le tud jönni és tud enni egy kacsa gyrost. Ez nem gyros lesz, inkább egy szendvics: kacsaszárnytő lesz konfitálva, tépve és egy kis őrületet is beleviszünk, ugyanis lesz benne, fokhagymás joghurt és sült krumpli is, ráadásként a kacsahús pekingi kacsa módjára lesz ízesítve. Lesz benne hoisin szósz, póréhagyma, uborka, minden, ami szem-szájnak ingere, plusz még kacsatepertő is - árulta el a Michelin-csillagos séf, aki még egy fontos bejelentést tett: munkaerőt is keres a szigligeti helyszínre kiemelt bérezéssel. 

"Egy főnek még van helye a pult mögött. Balatoni, nyári munkát tudok most kínálni kiemelt fizetéssel. Jelentkezzetek nálam, a bióban leírom, hogy hova kell küldeni az önéletrajzokat" - mondta a séf.

Ezek is érdekelhetnek

Friss