Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Dráma Rácz Jenő és Molnár Áron boxmérkőzésén: bedobták a törölközőt - Videó

Véget ért a Sztárbox az RTL-en. A szuperdöntőben három mérkőzést láthatott a közönség, melyből az egyikben a sztárséf, Rácz Jenő Molnár Áron színésszel mérkőzött meg.

Az előzetes tippek alapján Rácz Jenő és Molnár Áron összecsapását bármelyikük megnyerhette volna, ugyanis mindketten magabiztosan meneteltek a szuperdöntő felé. Rácz Jenő először Kabát Pétert, majd Istenes Bencét győzte le, Molnár Áron pedig Frohner Fecót és Józan Lászlót küldte padlóra.

A szuperdöntőre december 10-én került sor az RTL-en, ám Rácz Jenő és Molnár Áron boxmérkőzésének hamar vége lett, méghozzá kiütéssel. Molnár Áron rögtön a meccs elején megfogta a séfet egy balhoroggal, majd a következő ütéssel padlóra küldte a séfet. Jenő ebből még talpra tudott állni, ám a következő, testre mért ütés után a séf edzője bedobta a törölközőt, így Molnár Áron lett a súlycsoportja győztese.

A Sztárbox élő szupedöntőjében sor került még két mérkőzésre, melyeket Brasch Bence és Berki Mazsi nyertek. Az RTL-re jövőre visszatér a műsor, melyben újabb hírességek kötik fel a boxkesztyűt és szállnak ringbe.

Borítókép: RTL

Ezek is érdekelhetnek

Friss