Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Pontozással dőlt el Rácz Jenő és Istenes Bence összecsapása a Sztárboxban - Videó

Parázs csatának ígérkezett és az is lett Rácz Jenő és Istenes Bence mérkőzése vasárnap este az RTL-en futó Sztárboxban. Mindketten beleadtak mindent, ám a meccset végül nem kiütés, hanem a bírók pontozása döntötte el.

Szócsatával indult, végül a ringben került pont Rácz Jenő és Istenes Bence vitájára. A sztárséf és a műsorvezető is remek ökölvívással nyerte meg az előző fordulót, így ez a meccs bizony jó csatát ígért. A kettejük között feszült ellentét azonban érezhetően rányomta a bélyegét a mérkőzésre, és ahogy a kommentátorok is kiemelték, kevésbé tudtak higgadt, tiszta boxot hozni.

Az izgalmas összecsapás mindegyik menete szoros volt, és mivel nem történt kiütés, a bírók pontozása döntötte el, melyik sztár jutott a döntőbe. Nemcsak a box, hanem a pontozás is rendkívül szoros volt, de egy hajszállal Rácz Jenőt találták jobbnak a bírók, így a séf jutott be a Sztárbox december 10-i döntőjébe, ahol majd a Molnár Áron vs. Józan László meccs győztesével küzdhet meg a férfi középsúly legjobbja címért.

Nézd meg videón Rácz Jenő és Istenes Bence összecsapását!

Borítókép: RTL

Ajánljuk még:

Ezek is érdekelhetnek

Friss