Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Elolvadunk! Így alszik együtt Rácz Jenő és tündéri kislánya

default user icon
MME
A bensőséges képet Rácz Jenő felesége, Rácz-Gyuricza Dóra osztotta meg az Instagramon, a kommentelők pedig teljesen odavannak a cuki apa-lánya fotóért.

Rácz-Gyuricza Dóra újabb apa-lánya fotóval örvendeztette meg a követőit: most egy olyan képet osztott meg az Insta-oldalán, amin Rácz Jenő és kislányuk, Kamilla összebújva alszanak. A cukiságmérőt már a békésen szunyókáló Kamilla baba is kiakasztja, az pedig csak tovább fokozza, hogy a Konyhafőnökben a szigorúságáról híres séf is édesdeden alszik a kislánya mellett.

A fotóért persze a kommentelők is teljesen odavannak, csak úgy özönlenek a poszt alá a hozzászólások. „Ha csak ránéz az ember a gyönyörű családotokra, melegség tölti el a szívét” - írta valaki. Egy másik követő pedig ezt írta a képhez: „Ilyen ez az Apa-Lánya kapcsolat, örök szerelem, a legigazibb kapocs kettejük között.” A képet IDE KATTINTVA nézheted meg!

De nem ez az első alkalom, hogy elolvadtunk Kamillától. Nemrég egy szuperédes videót posztolt Dóri arról, ahogy a kicsi alszik, Rácz Jenő pedig közben simogatja, néhány napja pedig Kamilla tündéri fotójától olvadtunk el, aki egy epres tüllruhában „pózolt”

Nyitókép forrása: Instagram/ Rácz-Gyuricza Dóra

Ajánljuk még:

Ezek is érdekelhetnek