Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

A Konyhafőnök: Így robbant be a stúdióba Rácz Jenő Kamilla születése után

default user icon
MME
Szokatlan jelenetnek lehettek szemtanúi tegnap A Konyhafőnök nézői: már javában zajlott a műsor, amikor egyszercsak Rácz Jenő robbant be a stúdióba. A mindig óramű pontosságú séfnek természetesen jó oka volt a késésre: a felvételt megelőző éjszaka született meg a kislánya, Kamilla. A séf a kórházból egyenesen a stúdióba rohant.

"Nagyon kemény éjszakánk volt" - kezde a beszámolóját Rácz Jenő, miután a Fördős Zé és Sárközi Ákos alaposan meglapogatták az újdonsült apukát. "Épp állítottam be az ébresztőórát, amikor egyszercsak kiderült, hogy nem az ágyba, hanem a kórházba megyünk."

Zének arra a kérdésére, hogy milyen érzés volt: parázott, örült vagy sírt, Jenő azt válaszolta: "Mindezt egyszerre! Sőt, egy pillanatra le is sokkolódtam. Nagyon durva volt ez az egész!"

 

Ahogy arról mi is beszámoltunk, Rácz Jenőék kislánya, Kamilla 2022. április 14-én született meg, a vártnál pár héttel hamarabb, igencsak váratlanul.

Zokogva búcsúztak egymástól a versenyzők

A feladatokat követően eljött az eredményhirdetés ideje: a zsűri előtt Patrik és Pisti álltak remegve, hogy megtudják, végül melyikük kapott egy újabb esélyt. Végül Patrik szaladhatott fel a galériára, így a piros kötényes Pistinek kellett búcsúznia a versenytől. A zsűri tagjai lementek a szomorú kiesőhöz, hogy elköszönhessenek tőle, majd az egész piros csapat megrohamozta volt csapattársukat és a nyakába borulva zokogtak.

 

Folytatódik a Döntő hete, úgyhogy, ha kíváncsi vagy, hogy a TOP 5 versenyzőből ki jut tovább, és milyen kegyetlen gasztro-feladatokkal kell megküzdeniük a séfkabátosonak 10 millió forintért, ne hagyd ki a mai adást!

Ezek is érdekelhetnek:

Ezek is érdekelhetnek

Friss