Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Pikáns csirkés-baconös tészta

MME MME
30 perc
egyszerű
megfizethető
4 adag

Elkészítés

  1. A pennét a csomagoláson található előírás szerint lobogó, forró, enyhén sós vízben kifőzzük, majd leszűrjük.
  2. A kockázott bacont egy serpenyőbe elkezdjük sütni, majd amikor már kezd pirulni, hozzáadjuk a kisebb darabokra vágott csirkemellet és fehéredésig pirítjuk. A vöröshagymát apró kockára vágjuk és a zúzott fokhagymával együtt hozzákeverjük a húshoz és néhány percig pároljuk.
  3. A tabasco original szószt és a darabolt paradicsomot hozzáadjuk a húshoz, felöntjük egy deci vízzel és lefedve pároljuk 15-20 percig. Amikor a hús megpuhult, hozzáadjuk a tejszínt és a tejfölt.  Összeforraljuk, majd belekeverjük a kifőzött tésztát.
  4. A mozzarellát összevágjuk és hozzákeverjük a még forró csirkés tésztához, végül megszórjuk reszelt parmezánnal.

Videó! Így készítheted el a pikáns baconös-csirkés tésztát! >>>

SAJTOS-JALAPENÓS MÁRTOGATÓS >>> 

Ezek is érdekelhetnek

Friss