Elkészítés: Az omletthez a tojásokat elhabarjuk a tejjel, a liszttel, a sütőporral és csipet sóval. Palacsintasütőben vajat felforrósítunk, és a tojásos keverékből 4 omlettet sütünk, tányérra csúsztatjuk, melegen tartjuk.
Az öntethez a cukrot a vízzel felforraljuk, és az étcsokit feldarabolva belerakjuk, felolvasztjuk.
A töltelékhez a pudingot hagyományos módon elkészítjük. A tejszínhabot felverjük, belekeverjük a pudingba a gyűmölcsökkel együtt.
Tálaláskor a krémet beletöltjük az omlettekbe (amiket ezután félbehajtunk), meglocsoljuk a csokiszósszal, majd a maradék gyümölcsökkel díszítjük.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre