Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Pénztárcabarát hétvégi menüsor a második adventi gyertyagyújtáshoz

default user icon
MME
Bármennyire is pörgős a karácsony előtti időszak, szakítsatok időt magatokra is és főzzetek egy jót. Advent második hétvégéjén is kényeztessétek magatokat egy finom ebéddel, amihez mi egy pénztárcabarát dupla menüsorral szeretnénk hozzájárulni. Nektek az „A” vagy a „B” menü a fekszik jobban?

Decemberben az ünnepekre készülve sokkal több a kiadásunk, mint ahogyan az lenni szokott az év más hónapjaiban, így egy máskor szokásos hétvégi ebéd elkészítése is könnyen okozhat fejtörést. Ezért egy olyan dupla menüsorral érkezünk, ami azért méltó advent második hétvégéjéhez, emellett pedig melengető, kiadós, és természetesen finom is. Ha összedobnátok egy jó ebédet ezen a hétvégén is, de nem krumplis vagy grízes tésztában gondolkoztok, akkor jó helyen jártok. Már mutatjuk is a recepteket. Mi biztosan ellőjük valamelyiket a szombati vagy a vasárnapi ebédnél.

"A" menü

MELENGETŐ ÉDESBURGONYA-KRÉMLEVES >>> 

ZÖLDBORSÓS CSIRKEMÁJ >>>

KÓKUSZGOLYÓ EGYSZERŰEN >>>

"B"  menü

TARHONYALEVES FÜSTÖLT SZALONNÁVAL >>>


ZÖLDBABFŐZELÉK FASÍRTTAL >>>

A LEGJOBB PALACSINTATÉSZTA >>>



Ha valami oknál fogva nem találtátok meg a fogatokra valót, vagy egyszerűen csak más irányba indulnátok a konyhában, akkor nézzétek meg pénteki ajánlatunkat is, ahol egy jócskán nagyobb merítésből válogathattok. Jah, és ahogy arra minden alkalommal megkérünk benneteket, főztötöket osszátok meg velünk, és a Mindmegette közösségével is egy fotó formájában Facebookon, a Főzzünk együtt a Mindmegettével csoportban. Lehet, hogy pont a ti fogásotok lesz másnál a befutó.

Ajánljuk még:

Ezek is érdekelhetnek

Friss