A csicseriborsót leszűrjük, átöblítjük, és lecsepegtetjük. A megtisztított újhagymát finomra vágjuk, a koktélparadicsomokat pedig négyfelé. A meghámozott uborkát és zellert felkockázzuk.
Az öntethez a zöld fűszerek leveleit lecsipkedjük, finomra vágjuk azokat, és összekeverjük az olívaolajjal, a citromlével, valamint egy kevés sóval és borssal.
Az előkészített hozzávalókat tálba tesszük, meglocsoljuk a dresszinggel, és az egészet alaposan összeforgatjuk. A salátát a hűtőbe tesszük egy kis időre, hogy az ízek összeérjenek. Egy kevés szezámmaggal megszórva tálaljuk. Pirítós illik hozzá.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre