Elkészítés: A tésztához a tojások sárgáját a cukorral kikeverjük, hozzáadjuk a többi hozzávalót. Összedolgozzuk, és kikent, lisztezett tepsiben, előmelegített sütőben kisütjük.
A krémhez a fehérjét gőz felett kemény habbá verjük, majd hozzáadjuk a porcukrot, és amikor jó kemény, a kihűlt barna tésztára kenjük.
A csokimázhoz a cukrot, a kakaót a tejjel kis lángon sűrű krémmé főzzük, majd a tűzről levéve beletesszük a margarint és elkeverjük. Még melegen a fehér krém tetejére öntjük.
Néhány órát pihentetjük, majd kockára vágva kínáljuk.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre