A lisztből, a margarinból, a tojásból, a cukorból és a sütőporból linzertésztát gyúrunk. Kinyújtjuk, kiszabjuk a tortaforma méretére, és a kör alakot belehelyezzük a tortaformába. A maradék tészta egy részéből (kinyújtjuk és szélesebb csíkokat vágunk) a tortaforma oldalát is kibéleljük. A hézagoknál a tésztákat összenyomkodjuk, így a töltelékünk nem folyik ki.
A vaníliás pudingot megfőzzük a tejben. Amikor már sűrű, hozzáadjuk a cukrot és langyosra hűtjük. Ezután hozzáadjuk a túrót és a két meghámozott és felkockázott narancsot. Összekeverjük és beleöntjük a formába.
A megmaradt tésztával teljesen be lehet borítani a süteményt, vagy, ha kevés tészta maradt, akkor csak rácsozni. A tetejét, a felvert tojással megkenjük, majd mehet a 180 fokra előmelegített sütőbe,és szép barnára sütjük. Amikor kihűlt, porcukorral megszórjuk.