Elkészítés: Tejszínhabot felverem, beleforgatom a mascarponét, a reszelt narancshéjat, csipet sót. A narancslevet elkeverem a narancslekvárral - ha csak felnőtteknek készítem, akkor a narancslikőrt is -, ebbe mártogatom a babapiskótákat, amiket eztán egy tálon sorakoztatok. Erre jön a tejszínes krém, megint mártott babapiskóta, krém... és így tovább, amíg tart a hozzávalókból. Legfelülre krém jusson. A tetejét kakaóporral hintem. Előző nap érdemes elkészíteni, és tálalásig hűtőben érlelni. Kehelyben is készíthető, de a felnőttek alkoholos adagjait jelöljük meg!
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre