Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Narancsos-diós linzer

90 perc
egyszerű
megfizethető
10 adag
Hozzávalók

Elkészítés

  1. A tészta hozzávalóit összegyúrjuk, majd 1 órát hideg helyen pihentetjük. Ezután kb. 3 mm vastagra nyújtjuk, kiszaggatjuk, és minden második közepét egy gyűszűvel is kiszúrjuk.
  2. Tojásfehérjével megkenjük a lyukas linzereket és megszórjuk cukrozott dióval. Ezután mindegyiket sütőpapírral bélelt tepsire tesszük, és 180 fokra előmelegített sütőben kb. 8-10 perc alatt világosra sütjük.
  3. A kisült, kihűlt linzereket a baracklekvárral összetapasztjuk, megszórjuk porcukorral.

ZABPELYHES LINZER ALMALEKVÁRRAL>>> 

LEKVÁROS FÉLHOLDAK>>> 

MANDULÁS-LEKVÁROS LINZER>>> 

 

Ezek is érdekelhetnek

Friss