
Receptek vaj hozzávalóval
Leírás
A vaj állati eredetű élelmiszer, tejszínből vagy tejfölből készül köpüléssel. Használjuk sütéshez, főzéshez, vagy önmagában szendvicsek ízesítőjeként.
A tej zsírtartalma szerint megkülönböztetünk különböző vajakat, ez a százalékérték a minőségét is nagyban befolyásolja. Számtalan ízben elérhető, legyen az sós, sótlan, de nagy népszerűségnek örvend például az olívaolajat tartalmazó vaj is.
Nem összekeverendő a margarinnal, melyet jó minőségű növényi olajokból és zsírokból készítenek.
Mikor vedd?
A vajat egész évben megvásárolhatjuk.
Hogyan tárold?
A vajat már megnyitás előtt is szükséges hűtőben tárolni.
Tápérték(100 g)
Vaj receptek (12055 db)
Legfrissebb

Recept
Sütőtökös-fahéjas csiga

Recept
Parajfőzelék

Recept
Eredeti Mac and Cheese

Recept
Sült darapuding

Recept
Sütőtökös brownie

Recept
Csokis banánkenyér

Recept
Intelligens krémes

Recept
Hagymás rostélyos

Recept
Legfinomabb almás pite

Recept
Citromos pöfeteg keksz

Recept
Ropogós gofri

Recept
Vadász szelet

Recept
Serpenyős melegszendvics

Recept
Opera szelet

Recept
Cinnamon roll

Recept

