Elkészítés: A kétféle húst a meghámozott, nyers burgonyával és a vöröshagymával együtt átdaráljuk, sózzuk, borsozzuk, azután a kockákra vágott paradicsommal és zöldpaprikával együtt olajon megpároljuk.
A félujjnyi szeletekre vágott padlizsántenyhén sózzuk, majd kevés olajon megsütjük.
Egy mély tűzálló tálat kibélelünk a padlizsánszeletek felével, rásimítjuk a húsos ragut, és befedjük a maradék padlizsánnal.
Előmelegített sütőben megsütjük, majd rásimítjuk a tojás és a joghurt keverékét, megszórjuk reszelt sajttal, visszatoljuk a sütőbe, és megpirítjuk a tetejét.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre