Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Muszaka hússal és burgonyával

MME MME
75 perc
mester
megfizethető

Elkészítés

Elkészítés: A kétféle húst a meghámozott, nyers burgonyával és a vöröshagymával együtt átdaráljuk, sózzuk, borsozzuk, azután a kockákra vágott paradicsommal és zöldpaprikával együtt olajon megpároljuk.

A félujjnyi szeletekre vágott padlizsántenyhén sózzuk, majd kevés olajon megsütjük.

Egy mély tűzálló tálat kibélelünk a padlizsánszeletek felével, rásimítjuk a húsos ragut, és befedjük a maradék padlizsánnal.

Előmelegített sütőben megsütjük, majd rásimítjuk a tojás és a joghurt keverékét, megszórjuk reszelt sajttal, visszatoljuk a sütőbe, és megpirítjuk a tetejét.

Megjegyzés



Fotó: AS - MME

Ezek is érdekelhetnek