Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Mérgezett sajttortával akart végezni kozmetikusával

default user icon
MME
Kozmetikusával akart végezni még 2016-ban az a nő, aki úgy gondolta, így ellophatja személyazonosságát. Tettéért most huszonegy évre börtönbe kell vonulnia.

Sajttortával akarta megmérgezni kozmetikusát a New Yorkban élő orosz származású Viktoria Nasyrova, akinek az volt a terve, hogy tette után ellopja áldozata személyazonosságát. A rendelkezésre álló információk alapján Viktoria ajándékba vitte a mérgező desszertet Olga Tsvyk házába, aki miután evett a süteményből, hallucinálni és hányni kezdett – írja a Mandiner a BBC híre alapján. 

A hatóságok először öngyilkosságra gyanakodtak, ugyanis a kozmetikusra barátja talált rá a földön fekve, fehérneműben, mindenféle gyógyszerrel körbeszórva, de szerencsére még időben. Tsvyk csak azután fordult a rendőrséghez, miután észrevette, hogy eltűnt otthonából ukrán útlevele és amerikai munkavállalási engedélye.

Nasyrovát végül februárban huszonegy év börtönbüntetésre ítélték gyilkossági kísérlet miatt, de már 2015-ben is meggyanúsította az Interpol szomszédja meglopásával és meggyilkolásával.

Borítókép: Facebook

Ajánljuk még:

 

Ezek is érdekelhetnek

Friss