Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Medvehagymás-krémsajtos rúd

30 perc
egyszerű
megfizethető

Elkészítés

Elkészítés: A leveles tésztát vékonyra kinyújtjuk. A krémsajtot ízlés szerint ízesítjük sóval és őrölt fehérborssal. A medvehagymát apróra vágjuk.

A leveles tészta egyik felét megkenjük az ízesített krémsajttal, majd megszórjuk az apróra vágott medvehagymával. A másik felét ráhajtjuk, majd tenyérrel óvatosan egy kicsit lenyomkodjuk. Derelyevágóval felcsíkozzuk.

Egy tepsit kibélelünk sütőpapírral, majd minden tésztacsíkot megcsavarunk kissé, és a tepsibe helyezzük. Előmelegített sütőben erős hőmérsékleten pár perc alatt szép pirosra sütjük.

Ezek is érdekelhetnek