Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Maradékmentő sonkás melegszendvics

20 perc
egyszerű
átlagos
4 adag
Hozzávalók
Allergének
  • Glutén
  • Tej

Elkészítés

  1. A sonkát apró kockákra vágjuk, és keverőtálba tesszük.
  2. A petrezselymet megmossuk, és felaprítjuk, az újhagymát megtisztítjuk, és felkarikázzuk.
  3. A sonkához adjuk a sajtkrémet, a tejfölt, a tormát, hozzákanalazzuk az újhagymát és a petrezselymet, borsozzuk, és az egészet villával jó alaposan összekeverjük.
  4. Felszeleteljük a kenyeret, a kenyérre halmozzuk a szendvicskrémet, megszórjuk reszelt sajttal, és a melegszendvicssütőben készre sütjük.

Nézd meg videón, hogyan készül a maradékmentő melegszendvics húsvéti sonkából!

Ezek is érdekelhetnek

Friss