Elkészítés: A krumplit alapos mosás után sós vízben, héjában megfőzzük. Majd megpucoljuk, és hagyjuk teljesen kihűlni.
Az alma magházát eltávolítjuk, és az összes hozzávalóval együtt apró kockára vágjuk.
Egy tálban a tejföllel és a majonézzel, sóval, borssal összekeverjük. Ízlés szerint ételízesítővel ízesíthetjük, de ezt el is hagyhatjuk.
Ahhoz, hogy az ízek igazán összeérjenek, célszerű előző nap elkészíteni, hűtőben tárolni.
Ahány adagot szeretnénk kiosztani, annyi szebb salátalevelet megmosunk, majd azokra halmozzuk a krumplisalátát. Hagymakarikákkal díszítjük, és így tálaljuk.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre