Elkészítés: A csirkecombokat lebőrözzük. Óvatosan kivesszük a csontot úgy, hogy a hús egyben maradjon. A vastagabb húsrészt késsel szétnyitjuk. A combfilét két nylon zacskó között óvatosan kiklopfoljuk. A húst sózzuk, szárnyas fűszerkeverékkel megszórjuk. A paprikákat szeletekre, a kolbászt karikákra vágjuk.
A hús egyik oldalára rakunk 1-1 szelet sajtot, 3-4 karika kolbászt és 1-2 szelet paprikát. A hús másik oldalát ráhajtjuk, majd szorosan alufóliába csavarjuk.
A tekercseket tepsibe vagy grillrácsra helyezzük, és közepes lángon 45-50 perc alatt megsütjük.
Köretnek friss salátát készítettem. Jó étvágyat kívánok hozzá!
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre