Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Mads Mikkelsen teljesen ráfüggött a magyar gyrosra

default user icon
MME
Jenna Ortega és Paul Rudd balatoni étteremlátogatása után egy újabb világhírű színész bukkant fel egy fővárosi burgerezőben, aki immáron már törzsvendégnek számít a helyen. Úgy hírlik ugyanis, hogy Mads Mikkelsen, aki a legújabb Indiana Jones film főgonoszát is alakította, visszatérő látogatója lett a fővárosi vendéglátóhelyének.

A hírt a Bad Burger étterem Instagram oldalán egy közös fotóval kiegészített bejegyzésében is megerősítette. A világhírű színész, Mads Mikkelsen egyébként már június vége óta Magyarországon tartózkodik, mivel Budapesten forgatja a Dust Bunny című horrorfilmet.

 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon

@badburger_and_more által megosztott bejegyzés

A posztból egyébként azt is kiderül, hogy dán származású Mikkelsen a magyar steet food étterem gyrosára kattant rá olyan szinten, hogy már többször is visszatért. Ha valóban ennyire imádja ezt a kaját a híres filmcsillag, vétek lenne kihagynia a szabolcsi gyrost (Nyírosz).

Úgy tudni, hogy Sigourney Weaver is a fővárosban van, mivel együtt forgatnak, ám ő eddig még nem mutatkozott nyilvános helyen ilyen formában.

Ajánljuk még:

Ezek is érdekelhetnek

Friss

Friss