Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Krausz Gábor és Tóth Gabi kislánya ezt az egy dolgot nem szereti az oviban

default user icon
MME
A sztárpár gyermeke, Hannaróza ovis nagylány, és úgy tűnik, bekövetkeztek azok a pozitív változások – az alvással és a közös játékkal kapcsolatban –, amit az óvónénik és a tapasztalt anyukák ígérték a kezdetekkor. Úgy tűnik, egy dolog azonban még mindig várat magára…

Ahogy Gabi a csalad.hu  oldalon vezetett Kendőzetlenül blogjában már többször is megírta, a hároméves kislányuk megkezdte az óvodát. Rögtön az első bejegyzésből kiderült, hogy Hanna nagyon jól érzi magát az oviban, ám most Gabi arról ír, hogy az étkezéssel azért akadnak gondok. Az énekesnő teljesen tanácstalan, hogyan tovább:

„az a helyzet, hogy egyelőre nem nagyon akaródzik neki enni az oviban. Persze mondhatnánk, hogy biztosan azért, mert a Krausz itthon csupa különlegességgel kedveskedik neki. Volt is rá próbálkozása, de feladta, mert ugye – aki rendszeres olvasója a blogomnak, az talán emlékszik – az én egyszem gyönyörű kislányom összesen 3-4 féle ételt hajlandó megenni. A rántott húst, a krumplifőzeléket és a…. (nem emlékszem, mi volt a harmadik). Abban bíztam, hogy ez már nem sokáig lesz így, de még mindig így van. Bár az óvónénik most is támogatnak és bíztatnak, hogy majd változni fog, és nem lesz mindig így, de őszintén szólva kicsit kezdem feladni és nekikeseredni, hiszen ahogy nagyanyáink mondták: „márpedig enni kell”.

Gabi az Instagramján is megosztotta követőivel aggodalmát, és úgy tűnik, nincs egyedül a problémával. Sokan igyekeznek őt megnyugtatni, reméljük, sikerül.

 

(Nyitókép: Mediawork archív)

Ezek is érdekelhetnek

Friss