Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Krausz Gábor kivirult - és most elárulta az okát!

default user icon
MME
Krausz Gábor terápiás céllal vágott bele a Dancing with the Stars-ba, és bár eleinte nem volt meggyőződve arról, hogy helyesen döntött, mára úgy véli: ennél jobban nem is alakulhatott volna az élete.

Krausz Gábort mostanában egészen új szerepkörben láthattunk a képernyőn: a séf elvállata ugyanis a Dancing with the Stars című műsort, így hétről-hétre láthatjuk, ahogy elképesztően energikus táncpartnerével, Mikes Annával felszántják a parkettet. Bár a tánc teljesen új pálya a Séfek séfe mesterének, és eleinte többször elbizonytalanodott alkalmasságát illetően, de ma már egyetlen percig sem bánja, hogy belevágott.

"A műsorral az volt az első számú célom, hogy lekössem a figyelmemet és ez megvalósult – árulta el a Borsnak  Krausz Gábor, arra utalva, hogy a válásuk Tóth Gabival nagyon megviselte őt. "Mondom ezt úgy is, hogy voltak napok, amikor nem értettem, mit keresek én itt. De azóta ez megváltozott, még én is látom a változást, hogy mennyire fesztelen vagyok már a táncparketten. Ez persze a produkciókon is látszik, el tudom magam engedni, felszabadultan táncolok. Olyannyira, hogy legutóbb, amikor visszanéztem a műsort, nem ismertem magamra: Ez a pasi én vagyok? Na, ezt egy hónappal ezelőtt el sem hittem volna, hogy ekkorát képes vagyok változni" - mondta, hozzátéve: annak is örül, hogy az emberek így egy másik, kedvesebb, érzékenyebb oldalát is megismerhetik, nem csak azt a mufurc Krauszt látják, aki a Séfek séfében évadról évadra megjelent.

Ezen a videón például egy nagyon szórakoztató quickstep látható, amivel múlt szombaton nyűgözték le a közönséget. A produkció extrája, hogy egy olyan emelést is beépítettek, amit eddig senki nem mert bevállalni a műsorban:

Krausz számára, természtesen az a legfontosabb, hogy a kislánya, Hannaróza büszke legyen rá, aki imádja nézni apukáját a táncparketten.

"Nagyon szereti a műsort a kislányom, mindig megnézi. Amikor utána meg találkozunk, ezerszer újra kell nézni vele, szeretem ezeket a közös pillanatokat" - mondta el a séf.

Ezek is érdekelhetnek

Friss