Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Krausz Gábor: Figyelem! Szokatlanul romantikus képsorok következnek – Videó!

default user icon
MME
Krausz Gábor és Mikes Anna mesébe illő szerelmi történetét egy ország követte nyomon a Dancing with the Stars legutóbbi évadának adásai alatt és után. A győztes páros azóta már nyilvánosan is egy párt alkot, ám igyekeznek magánéletüket a nyilvánosság kizárása mellett élni. Éppen ezért különleges az alábbi videó, amit a sztárséf és korábbi táncpartnere is megosztott az Instagramon.

Nem is olyan régen még mindenki azt taglalta, hogy vajon egy párt alkot e Mikes Anna és Krausz Gábor, hiszen a Dancing with the Stars műsorai alatt is csak az nem vette észre, hogy odavannak egymásért, aki csukott szemmel, a tévének háttal ülve követte az eseményeket. A barátságból végül szerelem lett, a győztes páros pedig nyilvánosan is felvállalta kapcsolatukat. Ennek ellenére a sztárséf és szerelme továbbra is igyekszik magánéletüket a nyilvánosságtól távol élni.

Ezért is számít kuriózumnak a következő videó, amit a Krausz és párja is megosztott közösségi oldalán Valentin-nap alkalmából. A táncoslábú séf figyelmeztet a videó alatt, hogy bizony szokatlanul romantikus képsorok következnek, amit a felvétel megtekintése után mi is csak megerősíteni tudunk.

 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Krausz Gábor (@gabor.krausz) által megosztott bejegyzés

Ajánljuk még:

Ezek is érdekelhetnek

Friss