Mindmegette.hu
Recept
Mike-Erdődi Zsuzsanna
MME
Kinyomtatom
Elküldöm
Mentés
Értékelem
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Egy éve maradt hátra a szoláriumozás miatt a 23 éves fiatalnak
Női fehérneműben parádézott az Arsenal játékosa egy domina előtt
Nem ismerte fel a szórakozóhelyen, saját diákja ejtette teherbe a fiatal tanárnőt
Fizetésemelést követelnek a magyar dolgozók, a rezsicsökkentés átalakítása véget vet a home office-nak
Harry herceg hazatérhet, Meghan nélkül
Csisztu Zsuzsa (Mandiner): Bartus László múltkor gyerekeket rasszistázott, most „fajelméletezett” – szerinte ez a sport
Rengeteg meztelen lány és fiú egy furcsa valóságshow-ban - fotók
Így lesz tökéletes az csontleves vagyis az alaplé!
Scitec Muscle Beach: Egy fesztivál, amit körbeleng a kitartás és az erő (x)
Teljes menüsor szombatra és vasárnapra, ha kifogytál az ötletekből
Cikk
Vass Lászlóné
Számtalan szavazat érkezett már olvasóinktól a Mindmegette nagy nyári receptversenye során, a játék azonban még nem ért véget!
Déri Szilvia, Házisáfrány
Ha gazdag ízű levesre vagy mártásra vágyunk, érdemes sima víz helyett alaplével hígítani. Az alaplé ugyanis rengeteg ízt hordoz magában, így plusz árnyalatokkal gazdagítja a készülő ételt, amely sokkal izgalmasabb és komplexebb lesz.
Recept válogatás
A nyár slágerzöldségei egyértelműen a padlizsán és a cukkini: nem csak, hogy a grillpartik vega sztárjai, de gyakorlatilag bármilyen keverékkel, krémmel vagy raguval megtöltve isteni egytálétel varázsolható belőlük. Mutatunk is 50 bomba receptet!
SÁNDOR ADRIENN
A fesztiválozás nem olcsó mulatság, pláne ha reggeltől estig a fesztivál területén vagyunk, hiszen ilyenkor az ital mellett az ételre is költenünk kell. Mutatjuk, mennyibe kerül ez idén a Szigeten!
A vitaminpótlás egyik jól bevált módszere a gyümölcsök, zöldségek fogyasztása, ennek egyik remek formája pedig, ha a zöldség valamilyen főzelék formájában kerül a szervezetünkbe. A főzelék igazi magyar sajátosság. Amíg a legtöbb nemzet leves vagy köret alakjában próbálja megoldani a főtt zöldségekkel való kapcsolattartást, addig a magyar konyha habar, ránt, sűrít - és egytálételként tálalja a megfőzött, fűszerezett zöldségeket.
Török Zsuzsa
A sült csirkecomb úgy az igazi, ha a bőre ropogós, de a húsa omlós. Neked is mindig ilyen lesz, ha ismered a fortélyokat!
Mivel tombol a kánikula, a konyhában elsődleges feladattá válik, hogy hűsítő és könnyű ételek készüljenek, melyek nem terhelik meg a gyomrot és melyek mellett a tűzhelyet sem kell hosszú órákra bekapcsolni. Íme, néhány szuper recept hőség idejére.
Ha gondban vagy, mi legyen az ebéd a hétvégén, böngészd át receptválogatásunkat! 2 teljes menüsort ajánlunk, egyet szombatra, egyet vasárnapra.