Elkészítés: A margarint a cukorral és a vaníliás cukorral habosra keverjük. A lisztet, a sütőport, a mákot, a kókuszreszeléket és a tejet felváltva adagoljuk a vajkrémhez, beleteszük a citromhéjat, majd egyneművé keverjük. A tojásokkat kettéválasztjuk, a fehérjét habbá verjük, és óvatosan a tésztába forgatjuk. Kikent, lisztezett tepsibe öntjük a tésztát, és előmelegitett sütőben, közepes lángon tűprobáig sütjük.
A tojássárgákat 16 dkg porcukorral fehéredésig keverjük, majd a sütőből kivett forró sütinkre öntjük, és hagyjuk kihűlni.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre