hdb20-bg hdb20-img hdb20-img

Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Kókuszos créme brulée

MME MME
15 perc
egyszerű
megfizethető
2 adag
Allergének
  • Tojás
  • Tej

Elkészítés

  1. A kókuszos créme brulée elkészítéséhez egy tálban összekeverjük a kókusztejet, a habtejszínt és a cukrot. Hozzáadjuk a vaníliaaromát, a vaníliás cukrot, a kókuszreszeléket és a tojássárgáját.
  2. Jól összekeverjük, kisebb tálkákba vagy poharakba szedjük, és 1-2 órára a hűtőbe tesszük, hogy kellően megdermedjen.
  3. Ezután a tetejét megszórjuk a barna cukorral, majd grill fokozaton, 210 fokon 3-4 percig sütjük, hogy a cukor elolvadjon a tetején. A créme brulée-t magozott meggyel is megszórhatjuk.

Nézd meg videón, hogyan készül a kókuszos créme brulée:

 


Megjegyzés

A tejszín helyett használhatunk laktózmentes tejszínt vagy kókusztejszínt is. - MME

Ezek is érdekelhetnek

Friss