Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Kecskesajtos-fenyőmagos penne

MME MME
1 5/5
15 perc
egyszerű
megfizethető
2 adag
Hozzávalók

Elkészítés

Elkészítés: Vizet forralunk a tésztafőzéshez. A kecskesajtot villával összetörjük. A trappistát lereszeljük. A hagymát meghámozzuk, apróra vágjuk.

A tésztát a csomagon olvasható utasítás szerint megfőzzük, leszűrjük, lecsepegtetjük.

Közben felforrósítjuk a vajat, megpirítjuk benne a hagymát és a fenyőmagot (vagy a mandulát), belemorzsoljuk a kecskesajtot, hozzáadjuk a reszelt sajtot, sóval, borssal ízesítjük.

Összeforgatjuk a leszűrt tésztával, és azonnal tálaljuk.

Ezek is érdekelhetnek

Friss