Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Ekkor nyitnak a legnagyobb budapesti karácsonyi vásárok 2023-ban

default user icon
MME
Heteken belül kezdetét veszi advent, és karácsonyi díszbe öltözik minden város. Budapesten ezúttal is több helyszínen lesznek majd karácsonyi vásárok, mutatjuk, hogy mikor nyitnak a legnagyobbak!

Budapesten ezúttal is több helyszínen nyitnak majd ki a karácsonyi vásárok, melyek közül többet is Európai legszebbjei között tartanak számon. Ezúttal is felállítják a hatalmas karácsonyfát a Bazilika előtt és megnyílik a Vörösmarty téren is a nagy forgatag. A nyitásra pedig nem kell sokat várni, ugyanis már novemberben látogathatóak lesznek ezek a karácsonyi vásárok.

Mikor nyit az Adventi Ünnep a Bazilikánál?

Harmadszor is Európa legjobb karácsonyi vásárának választották a Szent István Bazilika előtt megrendezett fesztivált. A turistákat is a magyarokat is egyaránt vonzó látványosság 2023-ban november 17-én nyitja meg kaput és egészen 2024. január elsejéig várják majd a karácsonyozókat. Lesznek programok, árusok és persze falatozók, így most is tartalmas órákat tölthetnek el a látogatók a Bazilika előtt.

Részletek itt.

Mikor nyit a Vörösmarty téri karácsonyi vásár?

A Vörösmarty téri karácsonyi vásár új neve tavaly óta Vörösmarty Classic Xmas, mely a bazilikaihoz hasonlóan november 17-én nyitja meg kapuit. A karácsonyi vásárban kézműves árusok és gasztronómiai kiállítók is várják a hazai és külföldi turistákat. A kicsiket kisvasút, valamint zenei programok is várják.

Részletek itt.

Borítókép: adventbazilika.hu

Ajánljuk még:

Ezek is érdekelhetnek