Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Sofía Vergara megmutatta gyönyörű konyháját – a vendégeket ki sem lehet parancsolni belőle

default user icon
MME
A kolumbiai színésznő azonnal beleszeretett Beverly Hills-i otthonába, pedig az ingatlanban sok átalakításra volt szükség.

Amikor először járt az épületben, Sofía tudta, hogy ez lesz az új otthona. Meglátta benne a lehetőséget, és mára lélegzetelállító helyiségeket varázsolt az ingatlanba. A végeredményt most meg is mutatta – a konyháját és a cipősszekrényét minden nő megirigyelné.

 

Rutinos tervező segítette a felújítást

A színésznő az Arcitectural Digest magazinnak elárulta, első látásra egy erdélyi kastélyt jutatott eszébe az ingatlan. „De az elrendezés tökéletese volt, és tetszett, hogy minden szobából látni lehetett a tájat, noha akkor még nem sok néznivaló akadt a kertben. Rögtön tudtam, mi kell, hogy a magam ízlésére formáljam” – mesélte Sofía.

Persze ahogy az lenni szokott minden felújításnál, nem várt bonyodalmak nehezítették a munkát, az épület szerkezete a vártnál öregebbnek bizonyult, de a tervező-kivitelező csapat minden akadályt sikeresen vett, és a végeredmény egyértelműen magáért beszél.

A konyha központi hely lett

Sofía a körbevezetés során elmondta, hogy a latin-amerikaiaknál hagyomány a nagy családi és baráti összejöveteleken sok-sok ételt felszolgálni, ezzel is szórakoztatva a vendégeket. A konyha olyannyira központi helyisége a lakásnak, hogy az ilyen alkalmakkor szinte ki sem lehet parancsolni a meghívottakat. „Pedig az összes szobát igazán kényelmesre terveztük” – meséli a színésznő. „Mindegyik helyiséget egy kicsit másmilyenre, kicsit egyedire álmodtuk meg – folytatja –, de még így sem akarnak kimenni a konyhából.”

A hatalmas márványpulttal rendelkező konyhasziget és az egyedülálló tűzhely láttán nincs ez egyáltalán nem is csoda.

A konyhabemutatás végén Sofía azért bevallja, nem ez a kedvenc helyisége, ugyanis ő nem főz, nem is szeretne megtanulni, ám a fia, Manolo kitűnő szakács, így ő segített abban, milyen berendezések, eszközök kerüljenek a ház ezen részébe.

 

Borítókép: Shutterstock 

Ajánljuk még:

Ezek is érdekelhetnek

Friss