Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Így spórolhatunk még hatékonyabban a SPAR applikációjával

Idén február 26. és március 6. között kétszeres értékű vásárlási kuponokra cserélhetjük SuperShop-pontjainkat a MySPAR applikációban. Nem érdemes lecsúsznunk a SPAR új pontbeváltós akciójáról, hiszen a dupla pontoknak köszönhetően most extrán spórolhatunk a bevásárlások során.

A SPAR egy új pontbeváltó akcióval lovagolja meg a szökőévet. A nemzetközi élelmiszer-üzletlánc ugyanis 2024. február 26-tól március 6-ig a MySPAR applikációban az eddigi vásárlásokért szerzett SuperShop-pontok duplázódnak, azaz kétszeres forint értékű Szökőévi Superkuponra váltható. Ez annyit jelent, hogy például 500 pontért már egy 1.000 forintos kupont igényelhetünk, amit aztán 3.000 forint érték feletti vásárlás után vehetünk igénybe.

A pontbeváltást a MySPAR applikácóban végezhető el, így az új kuponod is ott lesz elérhető, használható. A SuperShop kártya és az alkalmazás használatáról bővebb információt itt olvashatóak.

A MySPAR mobilalkalmazás tovább bővíti a SPAR amúgy is széles kedvezményes termékeinek körét: több kiemelt árucikkre vonatkozó kuponajánlatot, valamint a szórólapokban megtalálható 20%-os kupon digitális verzióját is elérhetjük benne, hogy még kedvezőbb árakon vásárolhassunk az üzletekben. Az alkalmazásban megtalálhatjuk a legközelebbi SPAR áruházat, megnézhetjük a legfrissebb akciókat és kedvezményeket is, a SPAR toGo pultokban pedig ízletes ételek várnak ránk kedvezményes áron. Ezen felül bevásárlólistákat állíthatunk össze, így mindent előre ki tudunk választani, amire a háztartásodban szükségünk lesz. További részletek: https://www.spar.hu/akcioterv vagy https://www.spar.hu/myspar/myspar-mobilalkalmazas 

 (X)

Ezek is érdekelhetnek

Friss