Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Készülj a húsvétra a Lidllel

Ahogy közeledik a tavasz, színek és illatok kavalkádja veszi kezdetét, jelezve, hogy közeledik a kereszténység legnagyobb ünnepe, a húsvét. Ez az esemény nem csupán tojásokról és csokoládényuszikról szól; olyan időszak, amikor a családok összegyűlnek, hagyományokat elevenítenek fel, és meghitt készülődéssel töltik meg otthonaikat.

A húsvét ünneplése nemcsak vallási szempontból fontos, hanem az év egyik legmeghatározóbb eseménye is. Hagyományai különbözőek lehetnek az eltérő kultúrákban, de mindannyian osztozunk abban az örömélményben, amelyet a közös szokások teremtenek. A vidám nyuszidekorációk, a saját kezűleg festett húsvéti tojások, a játékos csokitojáskeresés, a tavaszi virágokkal díszített és hagyományos ételektől roskadozó asztalok mind hozzájárulnak a különleges atmoszférához.

Mi van az asztalon?

A húsvét és a sonka szinte elválaszthatatlanok egymástól. Ha garantált sikert szeretne, segítünk! Íme egy egyszerű, mégis ínycsiklandó recept:

Hozzávalók:

  • 1,5-2 kg bőrös sonka
  • 1/2 szál Lidl Piac sárgarépa
  • Lidl Piac fokhagyma héjasan, félbevágva
  • vöröshagyma, félbevágva
  • 1-2 db Kania babér
  • kb. 20 szem Kania fekete bors

Elkészítés:

A húsvéti készülődés már megkezdődött a Lidl áruházaiban és a háztartásokban is. A diszkontlánctól minden segítséget megkaphatunk a húsvéti sütés-főzéshez a széles és vonzó ár-érték arányú termékkínálattal. A sonkák mellett a friss húsok úgy, mint a kacsa, a bárányhús, a különféle steak-ek és a hal széles választéka is elérhető, ami szintén kiváló alapanyaga lehet az ünnepi menünek. De a kínálatban helyet kapnak a különféle tojásételek, és hagyományosan a húsvéti fonott kalács, amely édes ízével és különleges formájával emeli az ünnepi hangulatot. A sok finomság friss tavaszi zöldségekkel és salátákkal egészül ki, amelyek élénk színeikkel is emelik az asztal látványát.

LIDL- segítség az ünnepi készülődésben

Az idei húsvét március végére esik, de a vásárlók már most megtalálhatják a termékek széles skáláját az üzletek polcain. Favorina édességeket, húsvéti csokoládékat, csokinyuszikat, csokitojásokat, sütéshez szükséges alapanyagokat, sütési kellékeket, húsvéti dekorációkat, valamint a húsvét nélkülözhetetlen szereplőit: a húsvéti sonkát, a kalácsokat, a tormákat és friss zöldségeket-gyümölcsöket.

A húsvéti sonkák terén a választék lenyűgöző, hiszen a vásárlók 16 féle pulyka- és sertéshúsból készült termékből válogathatnak. A Pikok füstölt-főtt kötözött lapocka a legkeresettebb, de az idei év újdonsága a füstölt-főtt kötözött sertéscomb is, így még változatosabbá válik az ünnepi menü. A húsvéti sonkák kilogrammonkénti ára kiszereléstől függően 1699 és 4599 forint között alakul, így minőségben és árban is megtalálhatja mindenki a számára legmegfelelőbbet.

ÜNNEPI ÍZEK A HÚSVÉTI ASZTALRA >>> 

A húsvéti kalácsok terén sem kell csalódni, hiszen az áruházlánc 6 féle változatot kínál, ráadásul mákos, diós és gesztenyés bejgli is elérhető.

Frissesség csak ennyiért! >>>

A Hazánk Kincseibe tartozó tormák nemcsak ízükkel, de csomagolásukkal is elvarázsolják a vásárlókat, hiszen magyar népmeséket idéznek, és a hagyományos hazai ízeket hozzák közel az ünnepi asztalhoz. A friss zöldségek és gyümölcsök sem maradnak ki a húsvéti készülődésből, hiszen a Lidl hetente legalább 150 féle kiváló minőségű terméket kínál. A hétről-hétre megújuló akciók rendkívül népszerűek és keresettek, csak úgy, mint a „Többet adunk” akciók, amelynek keretében a vállalat a kötelezően előírt 15% helyett akár 50%-os kedvezményt is biztosít vásárlóinak. A Lidl Plus applikációval pedig többek között az automatikusan aktiválódó ajánlatoknak és a személyre szóló kuponoknak köszönhetően még tovább csökkenthetik kiadásaikat a vásárlók.

Hajrá, húsvéti vásárlás! Készüljünk együtt egy felejthetetlen tavaszi ünnepre!

(X)

Ezek is érdekelhetnek

Friss

Friss