Elkészítés: Egy 24 cm-es kapcsos tortaformát kikenünk, lisztezünk, majd az 5 tojásból készült piskótát kisütjük, hagyjuk kihűlni.
A krémhez a margarint felkockázzuk, és a robotgép táljába tesszük a porcukorral és a vaníliás cukorral, majd 15 percig keverjük a géppel szép habosra. Míg a gép dolgozik, a pudingot a tejjel és a cukorral elkeverjük, és állandó keverés mellett sűrűre főzzük. Ezt is hagyjuk kihűlni, de közben átkeverjük.
A piskótát kettévágjuk, a felső részét tesszük alulra. A habos krémhez a pudingot adagoljuk egy kanállal, miközben lassan keveri a gép. A sima krémmel megkenjük a tortalapot, és csak egy keveset hagyunk meg a díszítéshez. Ráhelyezzük a másik lapot, és az oldalát is megkenjük a krémmel.
A tetejére 2 evőkanál olajjal megolvasztjuk az apróra tördelt fehércsokit, és szépen rákenjük a tortára. Hűtőbe tesszük dermedni, majd jöhet rá a maradék krém, amit habzsákba szedünk, és csillagcsővel, kis halmocskákat nyomunk. Díszítjük koktélcseresznyével a tetejét, és jó behűtve kínáljuk az ünnepi asztalon.