Előkészítés: A pulykamellszeleteket megmossuk, szárazra töröljük, mindkét oldalát bedörzsöljük sóval, és megszórjuk curryvel. A hagymát megtisztítjuk, és vékony szeletekre vágjuk. A petrezselymet megmossuk, és felaprítjuk.
Elkészítés: Serpenyőben felforrósítjuk a margarint, és a pulykamellszeletek mindkét oldalát szép pirosra sütjük benne. Kiszedjük, és melegen tartjuk. A hagymát forrásban lévő vízbe dobjuk, és 5 percig főzzük. Ezután leszűrjük, lecsepegtetjük, beletesszük a visszamaradt zsiradékba, és állandóan kevergetve kb. 5 percig pirítjuk. Hozzáadjuk a mustárt, összekeverjük, és ismét kb. 5 percig sütjük. A túrót rámorzsoljuk a hagymára, jól összekeverjük, és még egyszer felforraljuk. A melegen tartott húst tányérra tesszük, a hagymával körítjük, petrezselyemmel megszórva kínáljuk.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre